PUBLICITATE

SISTEM AMERICAN DE JGHEABURI ŞI BURLANE RECTANGULARE DIN PVC

7 avantaje faţă de sistemele clasice

1. PROTECŢIE TOTALĂ UV-GARANŢIE 50 ani

            Materialul, PVC rigid, cu protecţie totală UV, prezintă o rezistenţă deosebită la temperaturi înalte, fiind garantat de producător 50 ani: nu se decolorează, nu se exfoliază, nu necesită revopsire, nu rugineşte.

2. JGHEAB CU PERETE DUBLU – REZISTENŢĂ ŞI DURABILITATE

            Sistemul de jgheaburi cu perete dublu din PVC “ TWIN WALL” a fost conceput pe baza unei tehnologii noi, fiind astfel proiectat pentru a asigura o rezistenţă sporită şi durabilitate: nu se îndoaie, nu se deformează – permite chiar sprijinirea unei scări de acces pe acoperiş.
Se ţine cont la estimarea lungimii jgheabului de temperatura la care se face montajul, pentru a preveni deformarea ulterioară. Limitele sunt trasate pe pereţii interiori ai ieşirii centrale (C, F).

3. ELIMINAREA DEPUNERILOR DIN JGHEAB

            Unghiurile interioare ale jgheabului sunt rotunjite pentru a evita staţionarea depunerilor (frunze uscate, praf etc.)

4. ÎMBINĂRI ETANŞE

            Datorită tehnologiei EPDM (pentru garnituri de conducte), componentele se îmbină perfect pentru a preîntâmpina scurgerile.

5. EFICACITATE HIDRAULICĂ SPORITĂ A BURLANULUI (CU 50%)

            Burlanul (secţiune 76x76 mm) este de debit mare, având o eficienţă cu 50% mai mare decât a burlanelor clasice. Datorită formei sale speciale cu pereţii canelaţi, scurgerea este rapidă, neexistând pericolul formării unei traiectorii de curgere în spirală ca la burlanele cu secţiune rotundă.

6. COT DE 135 grade

            Cotul cu unghi de 135 grade permite o mare varietate în montaj, putându-se realiza instalări pe zone curbe, poligonale.

7. DEVERSAREA APELOR LA DISTANŢĂ MARE DE SOCLU

            Existenţa unui cot reglabil ataşat burlanului permite montarea unei lungimi de burlan mai mari, care să scurgă apa departe de fundaţie şi soclu în timpul precipitaţiilor, urmând ca apoi să fie ridicat pentru a nu împiedica accesul.