PUBLICITATE

Intradosul din PVC pentru streşini şi terase (sageac)
o necesitate in ziua de azi

            Intretinerea stresinilor si lucarnelor sau tavanelor teraselor este o munca si o cheltuiala dificila, dar necesara.  Acum, cu intradosul din PVC se asigura un finisaj al casei foarte estetic, care nu mai trebuie intretinut zeci de ani (20-50 ani garantie), spre deosebire de solutia clasica – lambriu de lemn.
            Lambriul de lemn trebuie tratat si retratat, iar aceasta operatiune se face la inaltimi greu accesibile (peste 10m). Nu numai ca este costisitor si periculos, dar in cele mai multe cazuri deranjeaza si produce distrugeri colaterale unei case si gradini care nu se mai afla in cosntructie, ci sunt deja locuite.
           Mai mult decat atat, aceasta solutie complementeaza estetic celelalte solutii moderne prezente acum la exteriorul caselor – invelitori, fatade, tamplarii, etc…  Este suparator la ochi ca la o casa de lux care valoreaza intre 100.000 si 1.000.000 Euro, intradosul sa se mai monteze din lemn.
           In plus, intradosul prevazut cu gauri de ventilatie asigura eliminarea excesului de caldura acumulat in sarpanta pe timpul verii si al formarii condensului, protejand astfel sarpanta care este din lemn.
           In concluzie, alta varianta pentru o casa moderna (nu rustica) nu exista!
            Firma noastra, reprezentanta a concernului Royal, este specializata in termosisteme de PVC pentru fatada (vinyl –siding) si intrados de PVC.  Avand in vedere avantajele acestui sistem care se foloseste pe scara larga atat in SUA si Canada, dar si toata Europa,  va stam la dispozitie cu intrebari, intalniri, asistenta tehnica, comenzi.